Intelligente dokumenter og beskrivelser, der genbruger din data

Ligesom Word men meget smartere.


Auto-generering af beskrivelser med Smart-Editor

Aldrig har det været nemmere at lave projektspecifikke dokumenter og beskrivelser. Er dine skabeloner sat rigtigt op, skal du bare afkrydse hvilke bygningsdele, der skal med i dit nye dokument. Alt tager max. 2 minutter. Og det er dét.

Du kan bruge vores skabeloner, eller du kan oprette dine egne.

Opret dig gratis i dag

Oprettelsen tager 2 minutter, kræver ingen kreditoplysninger og er helt uden gebyrer.

Smarte variabler, som fx selv indsætter bygherrens navn.

Det er smart at genbruge data, men copy ‘n’ paste fra det ene dokument til det andet kan skabe et stort arbejde med at ensrette og gøre dokumentet projektspecifikt. Tænk, hvis du kunne indlæse et dokument og fx. bygherrens navn automatisk blev opdateret? Det er præcis det du kan med BIM Sharks Shark-tags.

Med Shark-tags er det slut med dumme “slåfejl”, som får dit projektmateriale til at se uprofessionelt ud.

Simpel konvertering af dine Word-dokumenter

Skulle du ligge inde med en masse beskrivelser i Word, har vi gjort det nemt at få dem konverteret til intelligente BIM Shark dokumenter. Bare upload dem, og kort tid efter er de omkonverterede.


BIM Shark har en lang række skabeloner du kan bruge. Er det ikke nok, kan du altid importere dine nuværende beskrivelser. Det er nemt og hurtigt, og kan gøres på under 2 minutter.

Deling af dokumenter uden det sædvanlige besvær og forvirring

Når dit dokument eller beskrivelse skal gennemses af andre, kan det gøres på forskellige måder. Enten kan du eksportere som PDF og dele via e-mail eller projektweb. Alternativt – og hurtigere – kan du dele dit dokument via en unik URL. Du er sikker på at folk kigger på det samme dokument, og de behøver ikke at være oprettet som bruger på BIM Shark. Du kan naturligvis vælge at fjerne adgangen igen.

  • Altid senest udgivede version.
  • Hent som PDF eller send via email.
  • Link til specifikke afsnit, så det er nemt for modtageren at finde det de leder efter.