Revit integration

Få endnu mere ud af dit projektmateriale ved at integrere BIM shark og Revit. Herved opnås bl.a. synkronisering af mængder og klassifikationskoder i projektmaterialet samt mulighed for læsning af beskrivelser direkte fra din BIM-model.


Beskrivelser dér hvor de skal bruges.

Med BIM Sharks Revit plugin kan du integrere dine beskrivelser og dokumenter i din BIM-model. Om det er bygningsdelsbeskrivelser, referater eller et helt tredje dokument, så er processen simpel og den samme. På denne måde, er du bl.a. sikker på, at entreprenøren eller driftsherren har de præcise informationer lige ved hånden.

Tryk på det ønskede objekt og vælg et af dine udgivne dokumenter, som du ønsker at tilknytte i din model – mere besværligt behøver det ikke at være! Du kan naturligvis også selv vælge, om du vil linke til hele dokumentet eller enkelte afsnit.

  • Link mellem model og beskrivelse (fremgår direkte af modellen).
  • Link til beskrivelse, klassifikation m.m. kan eksporteres til IFC.
  • Synkronisering af data mellem model og BIM Sharks bygningsdelsdatabase.
  • Brug data (mængder, materialedata m.m.) fra modellen i beskrivelserne i BIM Shark.

Synkronisering af bl.a. mængder og klassifikationskoder fra flere modeller

Med BIM Shark Revit addin kan du synkronisere mængder fra Revit til BIM Sharks bygningsdelsdatabase. Det er nemt, hurtigt og kan gøres af alle uden mange års erfaring i Revit.

Hvis du har mod på mere, kan du også synkronisere skemaer fra Revit med fx. materialedata med BIM Shark ved at opsætte dine egne skemaer i Revit. Det eneste det kræver er, at du navngiver dine skemaer, så navnet starter med “BIMShark” – så klarer vores addin resten.

Download dit Revit plugin i dag

Vi understøtter branchens mest udbredte BIM-modellerings program og flere vil komme til. Vores Revit addin er kompatibel med 2016-2021. Du kan frit hente integrationen på vores downloade-side og få et mere sammenhængende projekt allerede i dag.


Har du brug for anden data?

Med “Sync Schedule” (sync Skema) kan du overføre egenskaber fra Revit til dine dokumenter i BIM Shark. På denne måde er der altid sammenhæng mellem dine dokumenter og din (BIM)model.

Opret dig gratis i dag

Oprettelsen tager 2 minutter, kræver ingen kreditoplysninger og er helt uden gebyrer.

Visuel tjekliste for hele dit team.

I mange tilfælde har BIM-manageren eller virksomheden en ringe eller ingen metode til at sikre sig, at alle bygningsdele er beskrevet. Med Revit plugin’et har du nu en holdbar metode, da du kan opstille et filter som tjekker om objektet har fået et BIM Shark-link. Resultatet kan løbende overvåges i skemaer eller visuelt i modellen via farvekoder.