Adgang for undervisere og studerende

Vi tror på fremtiden!

Vi ved, hvor vigtigt det er for undervisere og studerende at være på forkant med den digitale udvikling. Som studerende eller underviser er det gratis at anvende BIM Shark. Det eneste du skal gøre, er at opfylde vores krav og indsende en ansøgning, som du finder længere nede på siden.

BIM Shark forsøger løbende at indgå officielle samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner. Aftalen indgås mellem den enkelte uddannelsesinstitution og BIM Shark. Typisk vil aftalen betyde, at uddannelsesinstitutionen får stillet sig egen dedikerede server til rådighed, og at vi stiller op til 2 årlige præsentationer af BIM Shark for de studerende samt undervisere.

Indsend din ansøgning

Det er nemt at komme i gang. Du skal bare udfylde og indsende nedenstående ansøgning. Efter maks. 2 hverdage vil du modtage en invitation med et link til endelig oprettelse og adgang.

Krav og betingelser

Dette tilbud er kun gældende så længe du er ansat ved eller aktiv studerende på den pågældende uddannelsesinstitution. Det er dit ansvar at informere os, når din status ændrer sig.

Studieadgangen må ikke benyttes til kommercielle formål.

Derudover gælder alle vores alm. betingelser for brugen af BIM Shark.